Fri Kommunikation &
Karl Fredrik bjöd in till Fri frukost

I april 2022 öppnade vi äntligen upp containerkontoret för våra frukostträffar och första samtalsgäst var Karl Fredrik. Vi bjöd in ett härligt gäng marknadschefer, kommunikatörer och företagsledare som fick ta del av en härlig frukost och ett ärligt samtal mellan Fris byråchef Rebecca Wallin och Eklaholms Karl Fredrik.

Ämnet för träffen handlade om hur vi kan bevara kreativitet och driv mitt i en pressad vardag som entreprenör. Hur är det att vara en framgångsrik kreatör, en ja-sägare och samtidigt behålla kärleken och drivet till arbetet?

Morgonen fylldes av härliga samtal och genuina skratt som höll i sig en evighet framöver. Det var tydligt att hungern, ivern och glädjen i att få mötas, nätverka och samtala var stor. Deltagarna bjöds på en goodiebag från Fri och Karl Fredriks nya bok, självklart signerad på plats. Frukosten kom från lokala producenter och ett extra tack till Scobybaby, Olof Viktors, Gröna butiken på Orelund och Nedrabygård.

Denna frukostträff var den första av många. Vi har länge drömt om att få vara en plats där inspirerande människor samlas, möts, nätverkar och samtalar, och nu är det äntligen verklighet. Nästa träff kommer ske i höst och temat hållbart företagande kommer vara genomgående för 2022. Vi kommer lägga ut mer information när det närmar sig men du kan redan nu anmäla ditt intresse om du på något sätt skulle vilja vara en del av nästa frukostträff. Skicka ett mail till frida@frikommunikation.se.

Inbjudan till frukostevent i containerkontoret på Österlen
Inspirerande frukostevent på Österlen

Vad? Frukost med inspirerande samtal om entreprenörskap och en plats att samlas och nätverka.

Nästa träff? 23 september 2022.

Antalet platser är begränsat till 15 st.

Anmäl ditt intresse till frida@frikommunikation.se med namn och företag.

What's your story?

Vi vill lyssna, kanske väljer vi varandra.
Vår story kan börja med en kaffe.

Skicka ett mail