Fri Kommunikation &
Cecilia Duberg bjuder in till frukost

Den 7 oktober 2022 bjuder vi tillsammans med Cecilia Duberg in till frukostträff nummer två. Det utlovas inspirerande samtal, makalös frukost och ett härligt gäng av marknadschefer, vd:s och kommunikatörer.

”Modet som krävs för att leda sig själv och andra genom ständig förändring och ovisshet, är träningsbart.”

Cecilia Duberg är psykologen och mentaltränaren som coachar toppledare, entreprenörer och elitidrottare över hela världen. En populär föreläsare som tänder livsgnistor, utmanar och öppnar dörrar. Med 20 års erfarenhet av att utveckla ledare & entreprenörer bubblar hon av spännande historier och framgångssagor från verkligheten.

Cecilia är Leg. psykolog specialiserad inom hälsopsykologi, teamutveckling och ledarskap. Efter psykologexamen i Sverige och specialistexamen i coaching är hon vidareutbildad i USA inom gruppdynamik, ledarutveckling, mental träning och yoga. Med verktyg som KBT; ACT, MBSR (Mindfulness) & SCT i lådan driver hon två mottagningar och har skrivit bästsäljande böcker om självledarskap och teamutveckling.

Kostnad för frukostträffen är 425 kr ex moms och faktureras vid bekräftad plats. Obs avgiften betalas alltså inte vid intresseanmälan.

Anmäl ditt intresse till frida@frikommmunikation.se och vi återkommer senast 30 september vid bekräftad plats. Så se till att skriva upp den 7e oktober redan nu!

 

Läs mer om Cecilia Duberg här.

Cecilia Duberg föreläsare Fri kommunikation
Inspirerande frukostevent på Österlen

Vad? Frukost med inspirerande samtal om entreprenörskap, en plats att samlas och nätverka.

Nästa träff? 7 oktober 2022 08.30 – 11.00.

Pris? 425 kr ex moms

Antalet platser är begränsat till 15 st.

Anmäl ditt intresse till frida@frikommunikation.se med namn och företag.

Bekräftelse kommer senast den 30 september.

Frukostträff ett med Karl-Fredrik

I april 2022 öppnade vi äntligen upp containerkontoret för våra frukostträffar och första samtalsgäst var Karl Fredrik. Vi bjöd in ett härligt gäng marknadschefer, kommunikatörer och företagsledare som fick ta del av en härlig frukost och ett ärligt samtal mellan Fris byråchef Rebecca Wallin och Eklaholms Karl Fredrik.

Ämnet för träffen handlade om hur vi kan bevara kreativitet och driv mitt i en pressad vardag som entreprenör. Hur är det att vara en framgångsrik kreatör, en ja-sägare och samtidigt behålla kärleken och drivet till arbetet?

Denna frukostträff var den första av många. Vi har länge drömt om att få vara en plats där inspirerande människor samlas, möts, nätverkar och samtalar, och nu är det äntligen verklighet.

Läs mer om första frukostträffen här

Inbjudan till frukostevent i containerkontoret på Österlen

What's your story?

Vi vill lyssna, kanske väljer vi varandra.
Vår story kan börja med en kaffe.

Skicka ett mail