AI-frukost hos Fri kommunikation

Frågorna är många, möjligheterna enorma – tiden rusar. Hur gör jag?
Lugn. Vi belyser ämnet!
Låt oss tillsammans upptäcka AI och den förändring vi befinner oss i.

Fri kommunikation bjuder in dig som är ägare eller VD på bolag som omsätter ca 10 miljoner och uppåt i Ystad/Österlen-regionen till en interaktiv tvåtimmars session. Kom inte bara för att lyssna; var redo att aktivt diskutera och utforska AI tillsammans med oss.

”Målet för dagen är enkelt. Vi vill att ni som deltar skall befinna er på en bättre plats efteråt än innan ni kom till oss. Förhoppningen är att ni skall få en bättre överblick över AI-landskapet och tydligare kan se möjligheter att utforska framöver.”

Hösten 2023 hade vi vår första AI-frukost för nybörjare. Konceptet blev så väl mottaget att vi har satt upp datum för en ny träff! Den 8 mars kommer AI-experten André Wognum tillbaka till vårt kontor i Brantevik. Vi bjuder då in en ny grupp att delta och utforska AI-världen. Platserna är begränsade – det är först till kvarn som gäller! Anmäl dig i formuläret nedan.

För dig som känner dig lite mer insatt i AI och/eller var med på den första träffen: Vi håller på att planera en återträff för att dyka lite djupare in i ämnet AI. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här för att få en notis så snart vi har satt datum!

 

Om André:

André är en mångkulturell entreprenör och mentor som kombinerar
sin expertis inom facilitering och AI för att göra dagens företagsledare mer effektiva.

What's your story?

Vi vill lyssna, kanske väljer vi varandra.
Vår story kan börja med en kaffe.

Skicka ett mail