Vad erbjuder vi?

Assistent vid fotografering

Ska vi fatta oss kort så höjer vi värdet på våra kunders varumärke. Vi förvandlar information till kommunikation. Strategisk, kreativ och ärlig kommunikation som gör skillnad för företag. Oavsett om det är för att växa, förflytta eller attrahera. Vi drivs av att se våra kunder växa med sin story. Tillsammans når vi resultat. Vår styrka är att vi kan arbeta som en hel avdelning, eller som en partner till kommunikatörer internt. Vi möter era behov där ni behöver oss, både vad gäller plats och kompetens.

vad erbjuder vi

Med lång erfarenhet av varumärkesresor hjälper vi företag att både lyfta och landa. Tillsammans med er arbetar vi envist, nyfiket och effektivt fram vem man vill nå och vad man vill uppnå. Vägen kan gå genom film, foto, tv-reklam, sociala medier, mässmontrar, digitala skärmar, butikskampanjer, fasadskyltar eller traditionella printannonser. Det är just det som är vår styrka. Att utforma rätt budskap och sätta det på rätt plats, där det skapar resultat.

Österlenliv magasin

Exakt vad vi gör och hur vi gör det beror på var man befinner sig i varumärkesarbetet. Vad just kunden  behöver. Vi har inga färdiga paketlösningar utan utgår alltid från kunden. Det kan handla om att paketera erbjudandet så att det attraherar rätt människor, och det kan också handla om att förankra era affärsmässiga visioner hos medarbetare. Att skapa en långsiktig och hållbar plan att hålla sig till.

sociala medier

Vi hjälper våra kunder att skapa ett varumärke från grunden eller att förankra och utveckla det. Oavsett vad vi gör så kommer det leda till att man når ut. Och in. I målgruppens hjärta och medvetande.
”LYSSNA IN
FÖR ATT
NÅ UT.”

vad erbjuder vi

HANDPLOCKADE KOMPETENSER
När man anlitar oss skräddarsyr vi ett kreatörsteam med exakt de kompetenser som uppdraget för tillfället kräver, inte fler, inte färre. Det gör att vi kan växla upp och skala ner längs vägen mot målet. Vilket både gör att kunden inte betalar för fler konsulter än vad man har behov av och alltid har specialister i spetsen. Kostnadseffektivt och strategiskt rätt om man frågar oss.

Fridas grafiska, innan Fri Kommunikation

Vi kan inte lova att vi alltid kommer tycka som våra kunder. Vi kommer att utmana idéer och tankar, om vi är övertygade om att saker blir bättre då. Och vi kan lova att tillsammans med oss blir det aldrig mellanmjölk.

Det var den korta storyn. Den långa historien drar vi gärna när vi träffas. I verkligheten eller digitalt.

.

What's your story?

Vi vill lyssna, kanske väljer vi varandra.
Vår story kan börja med en kaffe.

Skicka ett mail