Vi stöttar!

Som kommunikationsbyrå på Österlen anser vi att det är viktigt att stödja områdets föreningsliv och delta i lokala evenemang. Därför bidrar vi med vår expertis i olika sammanhang, för att skapa värde åt aktörer vi tror på. Läs mer om detta arbete nedan.

Österlen FF

Sedan våren 2024 är vi på Fri Kommunikation stolt sponsor åt Österlen FF, vår lokala fotbollsklubb i grannbyn Skillinge. Detta är ett spännande samarbete där vi tillsammans med klubben utvecklar och stärker ÖFF som varumärke.

Vi arbetar med deras övergripande kommunikation, både internt och externt. Bland annat ansvarar vi för deras sociala medier samt produktion av foto, film och text. Allt med en enhetlig ton. Inför varje match producerar vi även tryckmaterial i form av ett programblad, med information om säsongens matcher samt presentationer av såväl sponsorer som ÖFF:s riktiga stjärnor: fotbollsspelarna.

Att stödja och stärka Österlens lokala föreningsliv är det vi på Fri verkligen brinner för. Vår förankring i det österlenska föreningslivet och vårt engagemang för lokala initiativ är en av många anledningar till att vi valt att sponsra ÖFF.

Vi ser fram emot att fortsätta detta härliga partnerskap, och fortsätta lyfta ÖFF genom smart och effektiv kommunikation.

Ystad Summit

Den 4-6 september 2024 går årets Ystad Summit av stapeln. Vi har fått äran att vara leverantör av foto och film, och kommer att finnas på plats alla tre dagar för att fånga både talare och besökare genom våra kameralinser. 

Under dessa dagar kommer du att kunna träffa Rebecca och Felicia från vårt team, som är där för att fånga stämningen, skratten och allvaret. De kommer att dokumentera möten mellan människor som diskuterar verkliga och viktiga frågor. Dessutom kommer Rebecca eventuellt att sitta i en paneldiskussion, något vi ser fram emot med stor spänning.

Vi kommer även att ha en utställarplats, där du kan träffa oss och se mer av vårt arbete. Hoppas vi ses!

Skillingedagarna

Vi kommer att närvara som kommunikationspartner och utställare på Skillingedagarna den 11-13 oktober 2024.

Skillingedagarna bjuder i vanlig ordning på ett varierat program! Butiker, restauranger, gallerier, B&B och andra verksamheter kommer att hålla öppet med unika evenemang och erbjudanden. Vi bidrar med tryckmaterial och kommunikationslösningar som lyfter fram allt det fantastiska som Skillinge har att erbjuda.

Hamnen och varvshallen blir hjärtat för festligheterna. Under lördagen förvandlas varvshallen till en mässa där företag, hantverkare och föreningar visar upp sina produkter och tjänster. Vi kommer att finnas på plats för att nätverka med lokala företag, svara på frågor och prata kommunikation med alla som är intresserade!

Vi ser fram emot att ses i Skillinge och skapa en oförglömlig helg fylld av kultur, nöje och gemenskap.