Vilka är vi?

Vi är kommunikationsbyrån med tillväxt och koncept i fokus. Vi är kommunikationsbyrån som tror på att berätta storys, på att skapa relationer och på att arbeta strategiskt för att växa. Vi tror inte på snabba lösningar, för att vi vet att det handlar om så mycket mer än så. En ny webbsida är så mycket mer än bara en webbsida, sociala medier är mycket mer än sociala medier och en bild är mycket mer än en bild.

Allt handlar om ett koncept och idén bakom. Vi vet att de som kommer längst är de med en tydlig story, en tydlig strategi och grit. Och det är just det vi drivs av, att se våra kunder växa med sin story. Att tillsammans processa fram vad företag faktiskt står för eller vill stå för. Var de är idag och var de skulle vilja vara. Att sedan sätta en strategi och en plan för hur det ska kommuniceras internt, externt, digitalt och fysiskt. För det är det som är grejen med att bygga varumärke, det måste levas och genomsyras genom hela företaget.

Därför är en webbsida så mycket mer än en webbsida, sociala medier är mycket mer än sociala medier och en bild är mycket mer än en bild. För det är en del av vad som sätter grunden till vad ett företag är, står för och dess personlighet. Det är ett företags chans att prata med sina intressenter och förankra sitt varumärke. Och det är just detta Fri Kommunikation är bäst på.

Vi är kommunikationsbyrån med en dansande byråchef och helikopterperspektiv. Vi vrider och vänder alltid på saker för att se ur alla perspektiv och hitta en helhet. Det är också en av anledningarna till att vi väljer att arbeta med frilansare i distribuerade team. Genom vårt team får vi ständigt nya perspektiv, nya insikter och nya spaningar – för det är aldrig någon som fastnar i byråns bubbla. Vårt team ser till att vi alltid tänker utanför containern.

Vi arbetar i distribuerade team över hela Sverige, med kunder i hela världen. Vårt team av frilansare gör det möjligt att alltid ha spetskompetens för varje roll och uppdrag, och det är också därför vi kan kalla oss en fullservicebyrå. Vår styrka är att vi både kan arbeta som en hel avdelning, och som partner till kommunikatörer internt. Genom att anlita Fri och få tillgång till hela vårt team, ger vi också tillgång till en bred spetskompetens och möjliggör ett långt samarbete. Även när företag växer och fokus skiftar.

I ett containerkontor i Brantevik har vi vår bas, men våra kreatörer är fria att arbete var de vill. Kontoret har vi byggt själva, från grunden, utav sex containrar.

Byråägarna, grundarna och kundansvariga, Rebecca och Frida, håller alltid ställningarna – på plats i containern och digitalt.

Ur tre entreprenörer och åtta fraktcontainrar växte vårt containerkontor fram. Som ett maffigt komplement till att visa våra skills inom koncept, idé, foto och form via en hemsida eller broschyr – så designade och byggde vi en portfolio att leva och verka i. Våra kunder vet att vi kan skapa koncept och vi vill gärna bjuda in fler modiga företagsledare in i vår värld av kommunikation, tillväxt och formgivning.