Kontakt

Rebecca, den dansande byråchefen. Med lätta steg rör hon sig mellan sina roller och mellan uppdrag. Alltid fylld av energi bemästrar hon såväl affärsnytta som kreativ höjd.

Rebecca Wallin

byråchef, byråägare & fotograf

073 338 88 79

Frida drar alltid in som en färgsprakande virvelvind och när dammet lagt sig framträder en sylvass ad med ett unikt businessdriv. Med ett öga för detaljer ser hon ständigt möjlighet till tillväxt och affärer.

Frida Jönsson

byråägare, ad & produktionsledare

070 968 88 83

Felicia den energifulla kreatören som bidrar med nytänk och nya perspektiv. Andas och lever för att skapa content, både under arbetstid och efter.

Felicia Björk

social media manager & videograf

073 320 11 42

Hemma är PR- & Copy-Kalle en matlagare och i containern är orden hans ingredienser. Likt hemma, är det lika gott med snabblagade captions till sociala medier som långkok på tunga hållbarhetsrapporter.

Kalle Löfstrand

copywriter & PR

Tindra är vår lösningsfokuserade och idérika webbutvecklare. En lyhörd lagspelare som säkerställer enhetlig kommunikation med noggrant designade webbsidor.

Tindra Kaino

webbdesigner

Albin, den kreativa och nyfikna webbdesignern med takten i kroppen. Balanserat och strukturerat formar han världar online och söker alltid glädje och transparens i samarbetet.

Albin Klang

webbutvecklare

Thomas, eller Snikkel som han kallas, är vår tonalitets-guru. En riktig mästare på att fånga den rätta känslan i texter och innehåll.

Thomas Bengtsson

copywriter

Catja är kreatören och copywritern med förmågan att se allt i sin helhet, oavsett om det gäller text eller design. Genom att lyssna in och utmana skapar hon kommunikation som förflyttar och förankrar varumärken.

Catja Björklund

copywriter

Erik är en digital strateg med holistisk överblick. Hans strategier optimerar våra digitala marknadsinsatser och krattar vägen för att nå ut i det digitala bruset.

Erik Larsson

digital strategi

Fripp är en glad och lättpratad videoproducent som nördar teknik lika gärna som han passionerat målar med bild och musik.

Fredrik Lindgårdh

videoproducent & drönarfotogaf

Lotta-Karin är vår detaljfokuserade übercoola illustratör med en konstnärlig känsla i världsklass. När hon inte har penslar och pennor i händerna rattar hon Folkets Bakgård.

Lotta-Karin Almgren

illustratör & konstnär

Susanne är vår marknadsstrateg och vägvisare. Som affärsutvecklare, mentor och coach har hon ett ovärderligt helikopterperspektiv i arbetet kring lönsamma strategier.

Susanne Brannebo

marknadsstrateg

Bengtåke är en naturligt kreativ tänkare med starkt strategiskt ledarskap, drivs av utvecklande samarbeten grundat i en passion för affärsdrivande kommunikation

Bengtåke Wahlberg

senior advisor