KONTAKT

För att axla tunga titlar som byråchef, creative director och fotograf krävs det både energi och erfarenhet. Rebecca dansar med lätta steg mellan affärsnytta och kreativt kaos.

Rebecca Wallin

byråchef, creative director & fotograf

rebecca@frikommunikation.se 0733 388 879

Frida ansvarar för formgivningen och designar men hon är även projektledare. Som om det inte räckte utvecklar hon också företaget och stärker den sköna teamkänslan på byrån.

Frida Jönsson

ad & projektledare

frida@frikommunikation.se 0709 688 883
Thomas Bengtsson

Thomas jobbar med text och innehåll av alla slag och hans största talang är att han alltid, oavsett kund och syfte, hittar den rätta tonen.

Thomas Bengtsson

copy & skribent

Copywriter Catja

Catja är kreatör och copywriter med 17 år i reklambyråvärlden i bagaget. Hennes ambition är alltid att skapa kommunikation som gör skillnad för fler än kunderna själva.

Catja Björklund

copy & skribent

Jonatan Arnlund, webbutvecklare

Jonatan driver den digitala byrån qte och jobbar med webb- och apputveckling. Han är den som har axlat ansvaret för att ta våra kunders digitala drömmar från vision till verklighet.

Jonatan Arnlund

digital projektledare

Marknadsstrateg, Susanne Brannebo

Susanne är som ett väldigt seriöst Kinderägg. Hos oss axlar hon rollen som marknadsstrateg men hon jobbar även som affärsutvecklare, mentor och coach i eget bolag.

Susanne Brannebo

marknadsstrateg

Isabelle Eerola, UX/UI design Fri kommuikation

Med fötterna på jorden och huvudet i den digitala världen projektleder hon uppdrag inom app- och webbutveckling. Snabba puckar och flygande bollar tillhör vardagen.

Isabelle Eerola

digital projektledare & UX

Jonathan Wallin

Det finns inte mycket som Jonathan inte vet om ljud och film, och dyker det upp något nytt lär han sig det också. Ansvarar för all post-production och allt annat tekniskt.

Jonathan Wallin

post-production, ljud, film & teknik

Lotta-Karin är vår detaljfokuserade illustratör som troligtvis har världens bästa ögonmått. När hon inte har penslar och pennor i händerna rattar hon Folkets Bakgård.

Lotta-Karin Almgren

illustratör & konstnär

backend, Oskar Råhlén

Oskar jobbar som utvecklare och bygger både hemsidor och deras bakomliggande system. Han har med anda ord koll på det mesta inom teknik, allt från servrar till kod.

Oskar Råhlén

developer, backend

Erik Larsson, digital strateg opå Fri kommunikation

Erik är en digital strateg med holistisk överblick. Hans strategier optimerar våra digitala marknadsinsatser och krattar vägen för alla våra budskap i den digitala världen.

Erik Larsson

digital strateg

Markus Fägersten

Markus Fägersten

fotograf

frontend, Esther

Esther är en design- och utvecklarhybrid. Hon kan både designa det som hon vet går att bygga och förvandla designskisser till användarvänliga digitala upplevelser.

Esther Alenius

webutvecklare

Malin Sjöstedt

Malin är SoMe-specialisten som nästan alltid surfar, på nätet såväl som på vågor. Hennes uppdrag är att skapa en sammanhållen profil och kommunikation i våra kunders sociala kanaler.

Malin Sjöstedt

content manager

Susanna Fägersten

Susanna Fägersten

grafisk formgivare

Är du vår nästa fria själ?

Maila oss idag

frida@frikommunikation.se

Besöksadress: Gislövsvägen 37, 272 38 Brantevik

Sociala medier: @frikommunikation

Vill du bygga ett starkt varumärke för framtiden?

Vi vill lyssna, kanske väljer vi varandra.
Kaffet står på!

Skicka ett mail