Digitala kampanjer och annonser

Vilka vill ni nå med er marknadsföring? Hur vet ni att ni når just dem? Låt oss på Fri Kommunikation ta hand om era digitala kampanjer och digitala annonser så skräddarsyr vi kommunikationen och budskapet utifrån ert varumärke och vilka ni vill nå. Men vi ser också till att ni får maximal utdelning för er investerade marknadsbudget. Självklart både A- och B–testar vi annonserna om det behövs för att öka möjligheterna att nå era marknadsföringsmål. Oavsett om det handlar om ökad kännedom eller sälj så strävar vi alltid efter att både öka ert varumärkes synlighet och leverera mätbara resultat.
Vi skapar en strategi som inkluderar val av kanaler, målgruppsanalys, annonseringsmetoder och innehållsskapande. Dessutom hjälper vi gärna till med både sökmotoroptimering (SEO) och sökannonsering (SEM).
Finns era potentiella kunder oftare ute i det offentliga rummet eller på mässor än på sociala medier så utformar vi såklart annonser och kampanjer utifrån det och väljer den kanal som bäst når flest av dem ni vill nå.

What's your story?

Vi vill lyssna, kanske väljer vi varandra.
Vår story kan börja med en kaffe.

Skicka ett mail