AI-frukost hos Fri Kommunikation

Frågorna är många, möjligheterna enorma, och det kan kännas svårt att få grepp om artificiell intelligens, AI. Vilka verktyg finns? Hur anpassar man sin verksamhet för att inte halka efter? 

Välkommen på AI-frukost hos oss! Vi är här för att belysa ämnet och guida dig genom detta nya digitala landskap.

Frukosten är en inspirerande och interaktiv tvåtimmarssession där vi tillsammans utforskar AI och den transformation vi står inför. Vi riktar oss främst till dig som ägare, marknadschef eller VD på företag i Ystad/Österlen som omsätter över 5 miljoner. Du får möta andra ledare med liknande utmaningar som dina, i en härlig miljö för nätverkande och vidareutbildning.

Vårt mål är att du ska åka hem med en bättre förståelse för AI, och tydliga visioner för hur du kan utnyttja dess potential framöver.

Sedan starten 2023 har våra AI-frukostar stadigt ökat i popularitet. Datum för nästa träff är inte satt än, men vi siktar på en under hösten 2024. Då kommer vår egen AI-expert André Wognum tillbaka till vårt kontor i Brantevik, och vi bjuder in en ny grupp att delta.

Platserna är begränsade – det är först till kvarn som gäller. Gör en intresseanmälan redan idag!

Vår guide på frukosten är André Wognum

Som rådgivare för ledare och ledningsteam, förenar André sin erfarenhet inom facilitering och AI för att förbereda företag inför framtidens utmaningar.