Karl Fredrik på Eklaholm, om att behålla värdegrund under stark tillväxt

I april 2022 öppnade vi äntligen upp containerkontoret för våra frukostträffar och första samtalsgäst var Karl Fredrik på Eklaholm. Vi bjöd in ett härligt gäng marknadschefer, kommunikatörer och företagsledare som fick ta del av en lokalproducerad frukost och ett samtal mellan Fris byråchef Rebecca Wallin och Eklaholms Karl Fredrik.

Ämnet för träffen handlade om hur vi kan bevara kreativitet och driv mitt i en pressad vardag som entreprenörer. Hur är det att vara en framgångsrik kreatör, företagsledare, en ja-sägare och samtidigt behålla kärleken och drivet till arbetet?
Karl Fredrik och hans man/businesspartner Petter har varit med om en rejäl tillväxtresa under den tid de befunnit sig på Österlen. Samtalet kom att handla om värdegrund, passion, organisation och balans. En bra mix mellan ”fluff-fluff-fluff”, business och inspiration!

Morgonen fylldes av härliga samtal och genuina skratt som höll i sig en evighet framöver. Det var tydligt att hungern, ivern och glädjen i att få mötas, nätverka och samtala var stor. Deltagarna bjöds på en goodiebag från Fri och Karl Fredriks nya bok, självklart signerad på plats. Frukosten kom från lokala producenter och ett extra tack till

Scobybaby, Olof Viktors, Gröna butiken på Orelund och Nedrabygård.

Vi på Fri har länge drömt om att vårt containerkontor ska verka som en plats där inspirerande människor samlas, möts, nätverkar och samtalar. Denna frukostträff var den första av många och vi hoppas på att stärka