Student på IHM Business School – nu hos oss på Fri kommunikation

Vi är glada över att välkomna Alva till oss på Fri, som kommer jobba med oss under 10 veckor i vår. Första veckan går mot sitt slut redan och vi kan bara säga wow. Vilken kraft hon är!

Alva studerar E-commerce manager på IHM Business School, vilket innebär E-handel och Digital marknadsföring. Här kommer några ord angående hennes val av praktikplats:

”Anledningen till att jag ville ha min LIA på Fri var för att få vara en del av något som inte kan läras ut utan att uppleva det – kommunikation så att det känns. Idag är det vanligt i E-handels branschen att man antingen är teknisk och analytisk, eller kreativ och skapande. Samtidigt som många bolag eftersöker personer som behärskar båda delarna. En person som inte bara ska se till att hemsidan rankar högt på Google och att rätt folk ser annonserna, utan även skriver texterna så väl att de blir inspirerade nog att stanna kvar på sidan och göra ett köp. Vem som helst kan skriva en text och tekniska bitar kan man alltid lära sig själv – men att förmedla känsla i det man levererar, att ha en varumärkesstrategi som genomsyrar allt man står för i allt man gör, det är inget man kan läsa sig till. 

Fri är experter på just detta, och får jag med mig så lite som en tiondel efter mina veckor här kommer jag ha stor nytta av det i min framtida karriär”.