Fri frukost

Frukostträff ett med Karl-Fredrik

I april 2022 öppnade vi äntligen upp containerkontoret för våra frukostträffar och första samtalsgäst var Karl Fredrik. Vi bjöd in ett härligt gäng marknadschefer, kommunikatörer och företagsledare som fick ta del av en härlig frukost och ett ärligt samtal mellan Fris byråchef Rebecca Wallin och Eklaholms Karl Fredrik.

Ämnet för träffen handlade om hur vi kan bevara kreativitet och driv mitt i en pressad vardag som entreprenör. Hur är det att vara en framgångsrik kreatör, en ja-sägare och samtidigt behålla kärleken och drivet till arbetet?

Denna frukostträff var den första av många. Vi har länge drömt om att få vara en plats där inspirerande människor samlas, möts, nätverkar och samtalar, och nu är det äntligen verklighet.

Läs mer om första frukostträffen här

Inbjudan till frukostevent i containerkontoret på Österlen
Inspirerande frukostevent på Österlen

Håll utkik efter fler träffar i höst!

Frukostträff två med Cecilia Duberg

Under 2022 öppnade vi äntligen upp containerkontoret för våra frukostträffar. Vårens samtalsgäst var Karl Fredrik och i höstas gästades vi av Cecilia Duberg. Vi bjöd in ett härligt gäng marknadschefer, kommunikatörer och företagsledare som fick ta del av en härlig frukost, värdefulla samtal och diskussioner.

 

Frukostträff hos Fri kommunikation på Österlen

What's your story?

Vi vill lyssna, kanske väljer vi varandra.
Vår story kan börja med en kaffe.

Skicka ett mail