Cecilia Duberg gästade Fri i containern på Österlen

Otroligt välbehövligt. Innerligt och nyfiket. Gestaltande och utmanande.

I fredags var det äntligen dags för ännu en frukostträff i containern hos oss på Fri kommunikation. Ett förväntansfullt gäng av kommunikatörer, företagsledare och entreprenörer möttes för att vara med om varandra, om vår oas och om Cecilia som höll i en dryg timmes föreläsning.

Tack Cecilia för din klokskap. Du tog oss med på en resa, fick oss att reflektera och gav oss verktyg till att lättare få tag i våra inre resurser. Du fick oss att förstå att steg ett är att välja vad och vem som får vår uppmärksamhet.

 

Vi på Fri är tacksamma över att uppmärksamheten och närvaron var helhjärtat riktad i fredags – på dig, på vårt inre och på vad vi längtar efter och behöver.

Morgonen startade med frukost med goda surdegsbullar, nybakade och hämtade från Gamla Bageriet på Örnahusen. Byråägarna Rebecca och Frida hälsade välkomna till containern och till byråns andra frukostträff i ordningen.

Cecilia Duberg är författare till de båda böckerna ”Lejonagendan” och Elefanteffekten”. Hon har tränat ledare och idrottsmän i över 15 år och det märks. En av Fri’s medarbetare som var på plats uttryckte det med dessa ord:

 

”En emotionellt inspirerande dag med en rytm som lämnade avtryck i själen. Avtryck lika djupa, breda och stora som de från den mäktigaste av elefanter.”

Tack till alla deltagare som kom och bidrog med energi, nyfikenhet och mod.

Några meningar från en av gästerna:

”Förundras över hur livet ibland jackar i, just där vi befinner oss i tanken och i känslan. Hur tajmingen nästan blir kusligt berikande och utvecklande. Så var morgonens upplevelse, möten, samtal och härliga energi för mig. Stort tack för en varm, innerlig, generös och hoppfull stund i er galet vackra och kreativa container. Ni är viktiga och gör skillnad”.

En nöjd byråchef och tillika fotograf hoppar in i bilen och kör iväg Cecilia mot hennes nästa uppdrag. Tacksam över att containern och Fri kommunikation kan vara en plats som gästerna refererar såhär till:

”Ville bara tacka er för det fantastiska frukosteventet hos er i fredags. Så fylld av tankar, energi och hopp om framtiden jag fick med mig. Så många fina människor med så mycket driv och omtanke om våra respektive insatser, som dels påverkar vår miljö, dels vår omvärld, det finns därute. Så härligt att se. Och ni, medvetna och villiga att göra skillnad. Bravo! Fortsätt så och fortsätt sprida er rytm och energi så det sprider och fäster sig hos fler därute.”

Mer om Cecilia Duberg här: https://duberg.cc

Stort tack till våra medarbetare Catja, PA och Thomas för er insats på plats under fredagen🙏🏻

Foto: Rebecca Wallin & Thomas Bengtsson, Fri kommunikation