Webbproduktion

Förr talade man om att företag som inte finns på webben inte finns överhuvudtaget. Det stämmer fortfarande. Idag är det dock lite mer komplext än så. Webbplatsen ska inte bara finnas, den ska också fungera i alla webbläsare och enheter, den ska vara lätt att förstå sig på, den ska vara snygg, den ska fyllas med relevant text, bilder, färger och former som speglar varumärket, den ska hållas uppdaterad och den ska synas högt på Google. Som om det inte vore nog har webbplatsen också en vital roll i den direkta businessen. Den ska få kunden att känna sig trygg och vilja göra en handling, som att genomföra ett köp eller lämna ifrån sig personuppgifter.

Listan kan göras ännu längre, eller så kan vi bara konstatera att har man inte koll på sin webbplats idag, är det dags att anlita Fri.

Webbplats som följer varumärket

Webbdesign

För oss innebär webbdesign både frontend och backend. Alltså att webbplatsen ska vara estetiskt tilltalande, i rätt tonalitet, färg och form i linje med varumärket och användarvänlig med bra UX ut mot användare. Samtidigt ska den vara enkel för kunden som organisation att använda och utveckla. Därför utgår alltid arbetet från en behovsanalys genom att ta reda på vad kunden behöver rent verksamhetsmässigt. Hur kan vi hjälpa till att förenkla processer genom att designa en lättillgänglig och lättmanövrerad webb? Hur kan vi hjälpa vår kund att nå ut till sina intressenter? Det är alltid vår utgångspunkt. Sedan kan vägen gå genom grafiska element, animeringar, illustrationer, bilder, filmer och copy i en perfekt dans.

Komplett hemsida inklusive webbutveckling och webbdesign

Webbutveckling

Vi gör digitala visioner till verklighet. Från en design till en fullskalig webbplats. Tack vare att vi samarbetat med tech byrån >qte productions sedan start, har vi idag kapacitet för avancerade integrationer och tech lösningar. Har man som kund inget behov av de avancerade webbutvecklingen har vi ett inhouse team som sköter enklare webbproduktion effektivt och prisvärt. Det gör att vi kan möta alla behov – från den komplexa E-handels plattformen till den mindre one-page webbplatsen.

Trappa i kontor gjort av container

UX & användarvänlighet

Begreppet användarvänlig webbplats slängs ofta med från alla håll och kanter. Och har man stött på en icke-användarvänlig förstår man vikten av att ha en användarvänlig webbplats. Det många dock glömmer är att det handlar inte om vad den som utvecklar eller designar webbplatsen klassar som användarvänligt. Och nej, det handlar inte heller om vad beställaren ifråga tycker. Det handlar om att målgruppen, den man huvudsakligen vill ska använda webbplatsen, tycker att den är användarvänlig. Berit 64 år och Oskar 19 år har garanterat olika syn på vad som är en användarvänlig webbplats. Vi på Fri kliver alltid ur oss själva och in i målgruppen när vi designar och utvecklar. Vi utmanar och ifrågasätter – för vi strävar alltid efter att ta rätt perspektiv med fokus på affärsnytta.

Webbplats med UX och användarvänlighet

Fullservicebyrå

Som fullservicebyrå arbetar vi bäst när vi får ta ett helhetsgrepp på webbplatsen. När vi inte bara ska bygga upp en ny webbplats, utan även får arbeta med koncept och idé. När vi får producera såväl bild och film som copy och SEO till webbplatsen för att få ta det där rejäla omtaget som så många behöver. Vi älskar helt enkelt att se våra kunders webb växa med deras story.

VAD ERBJUDER VI?

Är du intresserad av att veta mer tar vi gärna ett kostnadsfritt möte där vi stämmer av om vi kan göra något fantastiskt tillsammans. Oavsett om det gäller en helt ny webbplats eller om det är dags att ruska av mattan och fräscha upp intrycken.

Kontakta Frida på frida@frikommunikation.se

KONTAKTA OSS
Fri Kommunikation, kommunikationsbyrå i Skåne

What's your story?

Vi vill lyssna, kanske väljer vi varandra.
Vår story kan börja med en kaffe.

Skicka ett mail